Välkomna till ”Väsen på Björkberget” 2022

Efter förra sommarens succé med konserter i trädgården hemma hos Olov & Maggan på Björkberget i Dalby utanför Uppsala så har vi nu glädjen att meddela att det blir en konsertserie i sommar också. Väsen står som värdar och har en alldeles egen konsert som inledning på sommarens Cykelturné den 16e juli.

Konsertserien inleds med Ale Möller och Väsen den 8e juli och avslutas med Lena Willemark och Väsen den 28e aug. Man måste reservera plats i förväg genom att skicka ett meddelande till Olov via Messenger eller epost: [email protected]. Där skriver man hur många man kommer och till vilken konsert. Entrén blir i form av donationer via Swish i samband med konserten. Mer detaljerad info om parkering och annat som är bra att veta skickas ut till anmälda innan konserterna.

8e juli, 19:00 Ale Möller + Väsen

8e juli, 19:00 Ale Möller + Väsen

Multiinstrumentalisten Ale Möller möter Väsen i en repertoar av nykomponerad musik och traditionella låtar. Det blir en väldigt lekfull och spelglad konsert där genregränser upphör och musikanteriet står i centrum. Ale var gäst hos Väsen på en utsåld Reginateater i april i år men vi enades snabbt om att vi måste spela mera tillsammans. Nu ska vi göra det!

16e juli, 19:00 Väsen på cykelturné!

16e juli, 19:00 Väsen på cykelturné!

Sommarens cykelturné inleds med en trädgårdskonsert på Björkberget. Det blir en blandning av nya låtar från vårt kommande album, hits från förr samt några lokala Dalby-låtar efter storspelmän från trakten. Dagen efter cyklar vi vidare mot Örsundsbro, Altuna, Tärnsjö, Vittinge, Vendel, Österbybruk samt Uppsala.

28a juli, 15:00 Lena Willemark och Väsen

28a augusti, 15:00 Lena Willemark och Väsen

Lena är en av våra mest kända och skickliga folksångerskor/fiolspelare med rötterna i Älvdalen i Dalarna. Lena och Väsen har spelat mycket ihop i olika större ensembler men nu är det dags för det intima formatet. Det är ögonblickets personliga musicerande som står i centrum.

Kontakta gärna Olov Johansson om du har några frågor. 0708-104243
[email protected]

Ladda ner PDF-version